verbonden met God en elkaar

Hoi! Ben je nieuw in onze gemeente of draai je juist al een tijdje mee? Jonger of ouder? Single of in relatie? De toerusting die we dit jaar aanbieden is voor iedereen die gewoonweg behoefte heeft aan een beetje input. Ook als je nadenkt over hoe je je plek in onze gemeente of in de wijk waar je woont wilt innemen: daar gaan we handvatten voor aanreiken. We bieden dit jaar twee avonden aan:

Woensdag 8 november, 19.30 - 21.30

Waar sta jij?

Het leven is druk, het is soms moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Hoe voorkom je dat je jezelf niet kwijtraakt? Welke waarden kunnen helpen als vertrekpunt? Hoe houd je in jouw leven de lijnen open met God en met de mensen om jou heen?

Op deze avond ontvang je input en handvatten en gaan we met elkaar in gesprek.

Woensdag 6 maart 2024, 19.30-21.30

Wat is jouw roeping?

Er zijn veel dingen te doen in het leven, maar niet alles hoeft. God geeft jou gaven en talenten en wijst jou richting door Zijn Geest. Hoe kun je onderscheiden? Wat is wel/niet voor jou? Op deze avond ontdek je meer over jouzelf en over de richting die God jou wijst.

Van harte welkom om mee te doen. Meedoen kan als individu maar ook samen met de mensen met wie je aan het optrekken bent in jouw kring, het jeugdwerk, een pijler, een missie in de wijk of wat voor verband dan ook maar!

Je kunt je opgeven via deze link.

Als je vragen hebt, meld je dan bij:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.