verbonden met God en elkaar

Van harte welkom in de Opstandingskerk! Iedere zondag is er vanaf 10.00 uur een kerkdienst. Een overzicht van de geplande diensten leest u in onze agenda.

Bijbelvertaling en liederen

In onze diensten willen we graag de veelkleurigheid van de gemeente tot uitdrukking brengen in de verschillende vormen van eredienst en liederen. We maken in onze diensten gebruik van de Nieuwe Bijbelvertaling en meestal zingen we uit het Gereformeerde Kerkboek (GK), uit het Liedboek voor de Kerken 1973 / 2013 en de Opwekkingsbundels.

Muzikale begeleiding

De diensten worden op verschillende manieren begeleid. Minimaal één keer per maand is er een band ingeroosterd voor een morgendienst. In de overige diensten is de begeleiding met orgel en/of vleugel. 

Kinderclubs

Het kinderwerk binnen de Opstandingskerk bestaat uit verschillende clubs tijdens de ochtenddiensten. Meer over de kinderclubs leest u hier

Aanpassing aan doven en slechthorenden

In de Opstandingskerk is een ringleiding aanwezig door de hele kerkzaal. 

Gebedsteam

Iedere zondag staat er na de morgendienst een gebedsteam klaar die tijd en ruimte heeft voor gesprek en gebed. Meer hierover leest u hier

Heilig Avondmaal en Doop

Eén keer per maand vieren we het Heilig Avondmaal, afgezonderd van de maanden juli en augustus. De lopende en zittende vieringen worden per maand afgewisseld.

De derde zondag van de maand in de ochtenddienst wordt de Heilige Doop bediend.

Website door Inxpact