verbonden met God en elkaar

Nieuws

20190123093738 db047aa6 f669 4ede bff3 8df9c2cc2e32Welkom! Iedere 1e zondag van de maand willen we de mogelijkheid bieden om na de ochtenddienst samen te eten. Neem wat lekkers mee om te delen.

Voor wie? Iedereen die daar de betreffende zondag zin in heeft en neem gerust gasten mee! Zondag 3 februari is de aftrap, hopelijk tot dan!

Niet onbelangrijk: als je vindt dat je slecht bent in koken, geen tijd of geld er voor hebt, je bent ook welkom met niets of in het geval van slechte kookkunsten een zak krentenbollen.

20181227212410 oliebolOp 2 januari 2019 is de Opstandingskerk open om elkaar een goed en gezegend nieuwjaar te wensen! Welkom van 9.30 tot 12.00 uur in de Opstandingskerk voor iedereen!

Dit keer valt de 2e Kerstdag op een woensdag, de dag waarop we gewoonlijk ‘Open Kerk’ houden en daarom zijn we ook nu open op 26 december van 10.00 tot 12.00 uur, om als kerk- en buurtgenoten elkaar te ontmoeten. Dus jullie zijn allemaal van harte welkom in de Opstandingskerk voor een kop koffie/chocolademelk, een praatje en/of een spelletje.

Kom gerust aan, alleen of met je gezin en doe mee! Tot ziens!

Kom op 8 december in de Opstandingskerk genieten van ‘Kerst bij Joke Buis’. Zangeres Joke Buis en haar band brengen prachtige kerstklassiekers, intieme luisterliedjes en persoonlijke verhalen van Joke in een ouderwets gezellige setting.

Laat u tijdens het avondvullende programma onder meer verrassen door bekende en minder bekende liederen, die hertaald zijn en in hun nieuwe, frisse vorm de kerstboodschap dichtbij brengen. De concerten van Joke kenmerken zich daarnaast door een warme, gezellige sfeer waarin bezoekers zich direct thuis voelen. Het samen zingen van kerstklassiekers over de komst van de Here Jezus vormt daarbij een prachtige opmaat naar het kerstfeest.

Reserveren: truetickets/jokebuis 
Wanneer: Zaterdag 8 december a.s. 20.00 uur.
Waar: Opstandingskerk, Esdoornstraat 25 in Zwolle

OK Bidden banner

Onze website is aangepakt en voorzien van een frisse, nieuwe lay-out! Inhoudelijk zijn er ook wat aanpassingen gedaan.

Wilt u een nieuwsbericht op onze site laten plaatsen, mail dan naar website@opstandingskerkzwolle.nl.Gemeenteleden die een bericht willen plaatsen op de website verwijzen we door naar OK-net.

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft vanaf nu, voor iedereen, de gratis app Mijn Bijbel gelanceerd. Met de app kan iedereen in zes vertalingen de Bijbel lezen, waaronder de Bijbel in Gewone Taal (BGT), de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de NBG 1951, de Statenvertaling. De vertalingen kun je downloaden en daardoor ook offline lezen.

De app Mijn Bijbel is downloadbaar in de Google Play Store en de App Store. Informatie over het downloaden van de gratis bijbelapp kun je vinden op www.mijnbijbel.nl

Bron: Nederlands Bijbelgenootschap, Haarlem

algemeen givt

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. Daarom is er in de Opstandingskerk de gelegenheid om digitaal te collecten. Dat doen wij samen met Givt; het bedrijf dat deze oplossing maakt. 

Website door Inxpact