verbonden met God en elkaar

Hierbij een kort overzicht van de adventszondagen en waar deze over gaan. Ook meer informatie over het gemeentekerstfeest van 25 december en de uitnodiging om mee te bakken!

e12476dcc81e4864 Informatie advent en kerstochtendAankomende weken kijken we hoopvol uit naar kerst. Vier mensen uit Lukas 1 nemen ons mee in de adventsperiode en zij dragen allemaal op hun eigen manier Gods boodschap uit. Ze mogen dat ondanks hun gebrokenheid door Gods tussenkomst en met zijn hulp doen. Daarmee zijn ze tot ‘Lichtdragers van God’ geworden en richten ze ons op Jezus, het eeuwige licht!

Met kerst vieren we samen met jong en oud de geboorte van Jezus en dat Hij licht bracht op deze wereld. Maar daar stopt het niet, Jezus is het eeuwige licht! En hij vraagt ons ook lichtdragers te zijn.

Na de dienst van Eerste Kerstdag 25 december willen we graag met elkaar koffiedrinken en taart eten! Daarom willen we u/jou vragen om op kerstochtend een taart/cake of ander baksel mee te nemen. Dan kunnen we samen met taart de geboorte van Jezus vieren.