verbonden met God en elkaar

God wil een relatie met jou. Hij houdt van jou. Zoals je bent. Wat andere mensen zeggen of hoe jij over jezelf denkt, brengt daar geen verandering in. Hij vindt jou de moeite waard.

Tussen al die miljarden mensen op deze aarde weet God wie jij bent! Dat klinkt misschien wel een beetje eng, maar dat is het niet. Hij is geen woedende God die op zoek naar je is om nog wat met je af te rekenen. Hij is een liefdevolle God! God weet wie jij bent en Hij verlangt er naar om tijd met je door te brengen. 

Hij wil je graag vrede en het geloof in Hem geven. Hij gunt jou Zijn rust in je leven, en het mooie en bijzondere is dat Hij er niets voor terug wil! Dat is Zijn genade! God wil een relatie met jou. Hij houdt van jou. Zoals je bent en waar je bent. Wat andere mensen zeggen of hoe jij over jezelf denkt, brengt daar geen verandering in. Misschien heb je wel een ruig verleden, heb je dingen gedaan waar je je voor schaamt, of heb je een gebroken leven door ziekte, onrecht of moeite. Wanneer je denkt dat niemand je meer kan redden mag je weten dat Hij  jou de moeite waard vindt! Je hoeft niet bang te zijn, echt niet. Hij zoekt je om je te redden!

Misschien ben je geïnteresseerd geraakt in wat geloven in God nou precies is of heb je andere vragen, kijk dan eens op de volgende websites:

Alpha Cursus Zwolle

Ik Zoek God

Misschien wil je hier wel graag met iemand praten. Je kan dan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.