verbonden met God en elkaar

God praat met jou. Hij heeft de Bijbel, Zijn Woord, gegeven waardoor Hij tot ons spreekt. Maar Hij spreekt ook in stilte. Hij spreekt met iedereen, ook met jou. Benieuwd wat Hij jou te zeggen heeft?

God is naar je op zoek en heeft je iets te vertellen. Hij vertelt je graag hoe bijzonder je voor Hem bent, en dat Hij iets moois voor je heeft. Maar hoe praat God dan met je? Hij heeft ons de Bijbel gegeven waardoor Hij met ons praat, maar Hij heeft ons ook geleerd met Hem te praten door ‘met’ Hem te bidden! Als je ‘tot’ Hem bidt zou je kunnen denken dat het eenrichtingsverkeer is, maar dat is het niet. God spreekt terug, in je hart, je kan het zelf ervaren, in stilte, in de auto, op je werk. Bidden is een relatie aangaan met de Vader, een relatie die je leven verandert op een manier die je niet voor mogelijk houdt! Hij zal je helpen op de momenten dat je het moeilijk hebt, en je vertellen dat Hij er voor je is. Hij is er bij als je vreugde hebt, Hij viert het mee en Hij zegent je. Maar het mooiste van alles wat Hij je wil vertellen is dat je vrij bent! Vrij van zonden, van je oude leven, Hij wil je een nieuw leven geven! Praat maar met Hem!

Als je graag meer wilt weten over praten met God bezoek dan eens de volgende websites.

Praten met God

Naar God luisteren

Misschien wil je hier wel graag met iemand praten. Je kan dan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.