verbonden met God en elkaar

God wil jou graag ontmoeten. Als wij bij elkaar komen, dan is Hij er ook. Wij doen dat op zondag, maar ook doordeweeks thuis. Wanneer of waar dan ook, als wij elkaar ontmoeten is God erbij.

God zoekt je, Hij wil met je praten, God wil jou graag ontmoeten. Hij wil je graag echt leren kennen! Die God van al die miljarden mensen wil graag persoonlijk contact met jou! Als wij bij elkaar komen dan is Hij er ook, altijd! Op zondag in de samenkomsten en daaromheen, maar ook thuis doordeweeks. Hoe we ook in het leven staan. Of het nu goed met ons gaat, of juist helemaal niet, God wil jou ontmoeten op de plek waar je nu bent.Als je iemand voor het eerst ontmoet dan is het misschien best spannend om meteen je hele levensverhaal te vertellen. Daarom mag je God ook eerst ontmoeten en de alledaagse dingen vertellen en in je ontmoeting met Hem je problemen voorleggen. Je zult merken dat Hij naar je luistert en Hij zal je helpen! Hij vindt het fijn om je te zien, ga de ontmoeting maar aan, je bent welkom in Zijn huis!

Misschien wil je hier wel graag met iemand praten. Je kan dan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.