verbonden met God en elkaar

Shine the Light of Christmas Tour met Graham Kendrick

Kalender
Activiteiten
Datum
23 december 2019 20:00

Beschrijving

Kerst vieren in een bijzondere sfeer, meegenomen in aanbidding door Graham Kendrick: één van de meest gerespecteerde aanbiddingsleiders ter wereld. Dat is een kerstfeest om nooit te vergeten. En met de medewerking van de schitterende vocalen van Forever Worship en Sisters Vocal Group wordt het alleen maar mooier. Zij delen als één familie het podium tijdens avonden voor de hele familie: de Shine the Light of Christmas tour trekt van 21 t/m 23 december door Nederland met op 23 december een avond in de Opstandingskerk.

Graham Kendrick is een begrip voor wie bekend is met liederen als 'Shine Jesus Shine' ('Heer Uw Licht en Uw Liefde Schijnen') en 'The Servant King' ('Hij Kwam Bij Ons Heel Gewoon') en evenementen als de Mars voor Jezus. De Britse aanbiddingsleider is een veteraan met een grote diepgang in zijn aanbiddingsmuziek, die ook nog eens sfeervol en intiem past bij Kerst. Met zijn poëtische songteksten laat Graham Kendrick je niet alleen zingen over Kerst, maar brengt hij je bij het kloppend hart van het feest, de geboren Christus. De avonden zijn een feest voor jong en oud: gevuld met aanbidding en meeslepende muziek.

Kaarten voor Shine the Light of Christmas met Graham Kendrick, Forever Worship en Sisters Vocal Group zijn te bestellen via www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237172. 

Website door Inxpact